Beeld- en poëzieworkshop Laat je betoveren

Bij mijn kakkerlakje (een verstuurboekje in de serie kakkerlakjes van uitgeverij Loopvis ) Laat je betoveren geef ik workshops leporello’s (zigzagboekjes) maken met tekst en beeld. Kijken naar kunst – in de breedste zin van het woord – centraal staat. Laat je betoveren is een poëtische handleiding voor een bezoek aan het museum en in deze workshop verwerk je je indrukken door laagdrempelig met beeldende kunst, poëzie en typografie aan de slag te gaan en om dit om te zetten in een eigen miniboekjesvorm.

Ik vind het altijd leuk om te kijken naar mogelijkheden die passen bij jouw wensen en een workshop of lessenserie op maat te verzorgen. Heb je ook interesse in een workshop? Stuur me een bericht.

Het boekje Laat je betoveren is te koop via mijn winkel, de betere boekhandel of gewoon via uitgeverij Loopvis. Sowieso een ware snoepwinkel voor wie van mooie boekjes, schrijven en tekenen houdt.