Bij mij thuis

Workshops kinderboekenweek 2023

Bij mij thuis, ruimte voor verhalen in broekzakformaat. Tekenen, schrijven, dichten. Op zoek naar jouw creatieve thuiswereld. Wie of wat woont daar? Fluistert, stampvoet, vlindert, siddert, juicht of snottert? Wat zien we als we om een hoekje kijken?  Spelen met beeldtaal, kleurrijk en zwartwit. 

Voor de Kinderboekenweek 2023 (altijd in het najaar rond de maand oktober) hield ik, door het hele land van Zutphen via Zaandam naar Den Helder, een hele serie workshops van 60 tot 90 minuten. Voor groep 1 tot en met groep 8. Ik vertelde over mijn boeken en illustraties, las voor uit prentenboeken en droeg verschillende gedichten voor. Het is altijd een feest om op schoolbezoek te gaan en kinderen schrijven en tekenen de mooiste dingen. Juist omdat beide activiteiten bijdragen aan het resultaat, zijn alle kinderen enthousiast en betrokken. Dit jaar maakten kinderen po√ęzieposters in broekzakformaat.

Heb je interesse in een workshop bij jou op school of in de bibliotheek? Je kunt mij boeken via De Schrijverscentrale.

Boek een workshop

Je kunt natuurlijk ook direct contact met mij opnemen voor meer informatie.