Workshops

Workshops beeld en tekst door Sandra de Weijze

Sandra de Weijze is niet alleen beeldend kunstenaar, illustrator, dichter en schrijver maar ook eerstegraads docent Tekenen en Kunstgeschiedenis. Ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Beeldende Vorming. Sandra geeft regelmatig workshops.

Kinderboekenmuseum

Voor het Kinderboekenmuseum ontwikkelde Sandra een lesprogramma bij de tentoonstelling Papiria. Iedereen die de tentoonstelling Papiria bezoekt, kan in een workshop ook zelf verhalen maken: een verhaal, een strip, een rap: alles mag. Ook gaf zij workshops tijdens de Kinderboekenweek 2021 en 2020.

Workshops voor kinderen

Sandra geeft workshops voor kinderen rond thema’s als vrijheid, vriendschap, liefde, geschiedenis en filosofie. In haar workshops ligt de nadruk op po√ęzie en verbeelding, fantasie, humor, verbeeldingskracht, beeldtaal, beelddenken en expressie.

Workshops voor alle leeftijden

De workshops van Sandra zijn geschikt voor alle leeftijden: kleuters, leerlingen basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ze kunnen worden geboekt door scholen, bibliotheken en particulieren. Dat kan direct bij Sandra of via de Schrijverscentrale.

Ik wil graag informatie aan over een workshop door Sandra

voorlezen uit Niemand zag het behalve Wolf